Junior Category Manager m/v

Bedrijf: World of Delights Type functie: Fulltime Locatie: Lijnden Aangemaakt op: 16-03-2016
Functie:

In de functie van Junior Category Manager ben je medeverantwoordelijk voor de prestaties van onze Fine Foodwinkels. De winkels bevinden zich op de luchthavens van Amsterdam, Helsinki en Kopenhagen.
Met jouw inzet en ondernemerschap stijgt de klanttevredenheid en worden commerciële doelstellingen behaald en verbeterd. Samen met het operationele team ben je verantwoordelijk voor de “look and feel” van onze winkels. Aan de hand van resultaten uit verschillende analyses formuleer je een category-strategie, waarbij je gebruik maakt van spacemanagement en promotionele ondersteuning. Daarbij daag je de productleveranciers waarover jij het zelfstandig beheer krijgt, uit om mee te denken nieuwe innovatieve producten en concepten te creeren voor onze klanten.

Functie eisen:

De kandidaat naar wie wij op zoek zijn:

  • heeft een afgeronde HBO opleiding (Heao-Ce of vergelijkbaar);
  • heeft minimaal 1 jaar inkoopervaring binnen de detailhandel;
  • is besluitvaardig en daadkrachtig ingesteld en in staat om als een sterke onderhandelaar op te treden;
  • beschikt over een sterk analytisch en organisatorisch vermogen;
  • ziet (mode) trends tijdig aankomen;
  • heeft kennis van software programma Spaceman van AC Nielsen.
Ons aanbod:

Wij bieden  je een uitdagende baan aan in de dynamische wereld van travel & event retail waarbij je veel vrijheid krijgt jezelf te ontplooien. Je bent onderdeel van het Category Management team waarbij je rapporteert aan de Concept Manager Food . World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Heb je interesse?

Vul dan het sollicitatieformulier op deze pagina in of stuur dan vandaag nog je CV met daarbij een uitgebreide motivatie naar werving@worldofdelights.com t.a.v. Personeelszaken

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie