Verkoopmedewerker Swarovski

Bedrijf: World of Delights Type functie: Oproepkracht Locatie:  Aangemaakt op: 28-02-2018
Functie:

Als Verkoopmedewerker van onze Swarovski winkels, ben jij een ambassadeur van dit merk. Je geeft de klanten een warm welkom, helpt hen om uit het assortiment een mooie keuze te maken. geeft styling tips en zorgt er voor dat alles er prachtig uit ziet.

Wat wij verwachten:
We zijn op zoek naar proactieve verkoopmedewerkers met een groot gevoel voor mode en passie voor Swarovski en de producten. Communicatie staat centraal, hebben een open en representatieve uitstraling en bij voorkeur ook ervaring in de branche. Beheersen zowel de Nederlandse al Engelse taal (meer talen zijn een pré). Wonen binnen een straal van 30 km van Schiphol en zijn minimaal 8 jaar aaneengesloten in Nederland woonachtig i.v.m. het aanvragen van de schipholpas en zijn minimaal drie dagen per week beschikbaar.

Wat wij bieden:
Afwisselend werk in een inspirerende en dynamische omgeving met een passende beloning conform de CAO. Verder een uitdagende baan in een eigentijdse jonge en enthousiaste organisatie met gezellige en gemotiveerde collega's.

Solliciteren:

Heb je interesse?
Stuur dan vandaag nog je CV met daarbij een uitgebreide motivatie naar werving@worldofdelights.com.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie