Assistant Category Manager (m/v) Schiphol, Luxe Souvenirs en Delicatessen

Bedrijf: World of Delights Type functie: Fulltime Locatie: Lijnden Aangemaakt op: 01-05-2018
Functie:

Jij bent opzoek naar een dynamische internationale werkomgeving waar je veel kunt leren. Net als wij ben je, een enthousiaste, service gerichte commerciële teamplayer en houd je er van om met mensen van over de hele wereld in contact te komen?

Samen met het operationele team en de Category Manager ben je verantwoordelijk voor de

“look and feel“ van onze winkels op de luchthavens van Amsterdam, Helsinki, Kopenhagen, München en Frankfurt. Naast het contact onderhouden met de winkels en zorg te dragen voor juiste “Look and feel” van de ingekochte producten ondersteun je de Category Manager bij haar dagelijkse werkzaamheden en het opstellen van het schappen-plan.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de dynamische wereld van de Travel & Event Retail waarbij je veel vrijheid krijgt jezelf te ontplooien?

World of Delights, biedt jou de ideale baan. Je maakt deel uit van het Category Management team waarbij je rapporteert aan de Category Manager. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Reageer direct!

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie