Assistant Category Manager (m/v)

Bedrijf: World of Delights Type functie:  Locatie: Lijnden Aangemaakt op: 15-02-2019
Functie:

Jij bent opzoek naar een uitdagende baan binnen de Travel & Event retail binnen een internationale werkomgeving waar je veel kunt leren. Net als wij, ben je een enthousiaste, service gerichte, commerciële teamplayer en houd je er van om met mensen van over de hele wereld in contact te komen? Heb jij een specifieke affiniteit met de detailhandel, ben je gericht op trends en heb je een oog voor detail? Dan hebben wij een dynamische en interessante functie voor jou op onze headoffice!

Wat kan je verwachten van deze functie?

Samen met het operationele team en de Category Manager ben je verantwoordelijk voor de “look and feel“ van onze winkels op internationale luchthavens van Amsterdam, Kopenhagen, Helsinki, München en Frankfurt. Jij hebt een creatief en commercieel oog voor presentatie en verkoop, daarnaast let jij op de details als het komt op het ontwerpen en inrichten van onze schappen want ze moeten er natuurlijk wel uitspringen voor de passagiers. Je vind het interessant om je bezig te houden met de consumenten markt en komt graag met goede ideeën. Daarnaast ondersteun je de Category Manager bij haar dagelijkse werkzaamheden. Aan de hand van resultaten uit verschillende analyses ondersteun je de Category manager bij het formuleren van de category-strategie, waarbij je gebruik maakt van spacemanagement en promotionele ondersteuning. Met jouw inzet en ondernemerschap stijgt de klanttevredenheid en worden commerciële doelstellingen behaald en verbeterd

Functie eisen:

De kandidaat naar wie wij op zoek zijn:

  • heeft HBO werk – en denkniveau (een afgeronde Heao-CE, FMCG of vergelijkbaar is een pré);
  • heeft minimaal 1 jaar inkoopervaring binnen de detailhandel (affiniteit met Food of Toys is een pré);
  • is zelfstandig, besluitvaardig, daadkrachtig ingesteld en in staat om als een sterke onderhandelaar op te treden;
  • beschikt over een sterk analytisch en organisatorisch vermogen;
  • ziet (mode) trends tijdig aankomen;
  • heeft kennis van software programma Spaceman van AC Nielsen.
Ons aanbod:

Wij bieden je een uitdagende baan aan in de dynamische wereld van Travel & Event retail waarbij je veel vrijheid krijgt jezelf te ontplooien. Je bent onderdeel van het Category Management team waarbij je rapporteert aan de Category Manager Food. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Interessant?

Je kunt jouw sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, sturen t.a.v. de afdeling HR naar werving@worldofdelights.com of solliciteer via deze link. Voor meer informatie kun je bellen naar ons hoofdkantoor en vragen naar onze Corporate Recruiter Jennifer Delgado 020-4037000.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie