Financieel medewerker (m/v) FT

Bedrijf: World of Delights Type functie: Fulltime Locatie: Lijnden Aangemaakt op: 12-07-2018
Functie:

In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor de grootboekadministratie van al onze Retail bedrijven. Je komt te werken in een jong team van enthousiaste collega’s in een informele organisatie en je rapporteert aan de Manager Finance.

Samen ben je onder andere verantwoordelijk voor een correcte en tijdige vastlegging van de kas-, bank-, en grootboekadministratie, het afstemmen tussenrekeningen en intercompany relaties, de periodieke afsluitingen, controleren op volledigheid van de omzet en de afloop van alle liquide middelen.

Functie eisen:

Ben jij nog studerend of afgestudeerd voor Moderne Bedrijfsadministratie en heb jij ervaring met Microsoft Excel/Office of  Dynamics Axapta? Je hebt een analytische blik op de cijfers nodig en een goed commercieel inzicht. Je werkt zowel goed in teamverband als zelfstandig. Zie jij jezelf al aan de slag gaan op ons hoofdkantoor te Lijnden en ons te ondersteunen op de afdeling Financiële zaken?

Ons aanbod:

 Wij bieden jou een uitdagende baan, waarbij je veel vrijheid krijgt om jezelf te ontplooien. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Met uitzicht tot een vaste aanstelling.

Solliciteren:

Meer weten over de vacatures?

Reageer dan snel! Vul het sollicitatieformulier op deze pagina in of stuur je CV met daarbij een uitgebreide motivatie naar werving@worldofdelights.com t.a.v. Personeelszaken.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie