Financieel medewerker (m/v) FT

Bedrijf: World of Delights Type functie: Fulltime Locatie: Lijnden Aangemaakt op: 21-08-2018
Functie:

1 +1 = een unieke uitdaging bij WoD. Het antwoord op jouw rekenkundig vraagstuk. Want bij ons kan je los op de cijfers en kom je in een heel slim en gezellig team. Ben jij die pro actieve en resultaatgerichte administratieve duizendpoot die niet in de stress schiet van ad-hoc werkzaamheden? Ben jij flexibel genoeg ingesteld en kan je zelfstandig en planmatig werken? Dan zoeken wij jou!

In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor de grootboekadministratie van al onze Retail bedrijven. Je komt te werken in een jong team van enthousiaste collega’s in een informele organisatie en je rapporteert aan de Manager Finance.

Samen ben je onder andere verantwoordelijk voor een correcte en tijdige vastlegging van de kas-, bank-, en grootboekadministratie, het afstemmen tussenrekeningen en intercompany relaties, de periodieke afsluitingen, controleren op volledigheid van de omzet en de afloop van alle liquide middelen.

Functie eisen:

Waar moet je aan voldoen?

  •          Minimaal HBO werk- en denkniveau ( mag afstuderend of starter zijn)
  •          Gedegen kennis van Microsoft Excel/Office.
  •          Ervaring met Microsoft Dynamics Axapta is een pré
  •          Enkele jaren ervaring in een gelijksoortige functie
  •          Pro actief, secuur, zelfstarter, kwaliteits- en klantgericht, teamspeler
  •          Een integere, betrokken en ‘hands-on’ mentaliteit
  •          Goede sociale en communicatieve vaardigheden
Ons aanbod:

Wij bieden jou een uitdagende baan, waarbij je veel vrijheid krijgt jezelf te ontplooien. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Met uitzicht tot een vaste aanstelling.

Solliciteren:

Heb je interesse?

Reageer direct!

Je kunt jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatie sturen naar de afdeling HR op werving@worldofdelights.com. Voor meer informatie kun je bellen naar 020-4037000.

 

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie