Financieel medewerker (m/v) parttime

Bedrijf: World of Delights Type functie:  Locatie: Lijnden Aangemaakt op: 01-02-2019
Functie:

Wat kan je verwachten van de functie?

In deze part-time functie ben je verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie. Je komt te werken in een jong team van enthousiaste collega’s in een informele organisatie en je rapporteert aan de Manager Finance. Jij bent (mede)verantwoordelijk voor een correcte en tijdige vastlegging van de facturen, het valideren van binnenkomende facturen, je bent bezig met het inboeken en coderen van facturen, de btw boekingen en houdt de grootboekrekeningen bij. Verder draag je zorg voor de administratieve taken zoals het bijhouden van de crediteurenlijsten, tijdige betaling van de facturen, assisteer je met de maandafsluitingen en denk je actief mee in de procesverbeteringen.

Functie eisen:

Waar moet je aan voldoen?

  • Je bent in het bezit van je PDB diploma of je bent net afgestudeerd of bijna klaar met je studie Moderne Bedrijfs Administratie
  • Gedegen kennis van Microsoft Excel/Office.
  • Ervaring met Microsoft Dynamics Axapta is een pré
  • Minimaal een jaar ervaring in een gelijksoortige functie
  • Pro actief, secuur, zelfstarter, kwaliteits- en klantgericht, teamspeler
  • Een integere, betrokken en ‘hands-on’ mentaliteit
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
Ons aanbod:

Wij bieden jou een uitdagende baan, waarbij je veel vrijheid krijgt om jezelf te ontplooien. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Met uitzicht tot een vaste aanstelling.

Solliciteren:

Interesse?

Je kunt jouw sollicitatie voorzien van CV en motivatie sturen t.a.v. de afdeling HR naar werving@worldofdelights.com of solliciteer via deze link. Voor meer informatie kun je bellen naar 020-4037000.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie