Logistiek Manager (m/v) FT Luxe Souvenirs en Delicatessen

Bedrijf: World of Delights Type functie: Fulltime Locatie: Lijnden Aangemaakt op: 12-07-2018
Functie:

Als Logistiek Manager ben je gepassioneerd, energiek en 100% gedreven om iedere dag het beste uit mensen naar boven te halen, met een focus op een effici├źnte goederen instroom, doorstroom en uitstroom.

Functie eisen:

Je hebt een afgeronde opleiding op WO/HBO-niveau, minimaal  jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving en leidinggevende functie. Ervaring in de logistiek en/of productieomgeving is gewenst. Je hebt kennis van automatiseringssystemen, veiligheid en milieu. Je bent communicatief vaardig, je hebt daadkracht en kan overzicht bewaren. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod:

World of Delights is een hoogwaardige Retail organisatie die de klantervaringen wil optimaliseren door een uitgebreid assortiment geschenkproducten aan te bieden voor passagiers die grote internationale luchthavens bezoeken, tegen een prijs die concurrerend is in de markt.

World of Delights, biedt je een uitdagende baan, waarbij je veel vrijheid krijgt jezelf te ontplooien. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Meer weten over de vacatures?

Reageer dan snel! Vul het sollicitatieformulier op deze pagina in of stuur je CV met daarbij een uitgebreide motivatie naar werving@worldofdelights.com t.a.v. Personeelszaken.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie