Magazijnmedewerkers

Bedrijf: World of Delights Type functie: Oproepkracht Locatie: Lijnden Aangemaakt op: 10-11-2015
Functie:

Als gedreven Magazijnmedewerker in ons magazijn te Lijnden, ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van de binnengekomen goederen. Het is een wir war van heftrucks, karren en rumoer maar daar kan jij als belangrijke schakel orde in brengen. Dagelijks ben je bezig om aan de hand van een handterminal de orders te picken voor o.a. onze winkels op de luchthaven Schiphol, Keukenhof en stadswinkels. Naast veel lol met je collega's wordt er ook nog hard gewerkt aan andere taken in het magazijn.

Functie eisen:

Waar moet je aan voldoen?

·          Je hebt een enthousiaste proactieve en collegiale werkinstelling;

·          Je hebt geen bezwaar tegen het werken in het weekend;

·          Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;

·          Je bent 7 dagen per week beschikbaar, zijn met name op zaterdag en maandag beschikbaar;

·          Je beheerst de Nederlandse taal (Engelse taal is een pré);\Je kan om 7:00 uur ‘s morgens starten en makkelijk het industrieterrein Lijnden bereiken;

·          Je bent minimaal 8 jaar aaneengesloten in Nederland woonachtig geweest i.v.m. het aanvragen van een schipholpas.

Ons aanbod:


Wij bieden jou een leuke afwisselende baan. World of Delights volgt de GEBRA Cao met de daarbij behorende onregelmatigheidstoeslagen. Daarnaast bieden wij een reiskostenvergoeding, korting op personeelsaankopen en natuurlijk heel veel werkplezier.

Solliciteren:

Heb je interesse?

Vul dan het sollicitatieformulier op deze pagina in of stuur je CV met daarbij een uitgebreide motivatie en beschikbaarheid (hoeveel dagen en welke tijden) naar werving@worldofdelights.com t.a.v. Personeelszaken.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie