Medewerker Bevoorrading

Bedrijf: World of Delights Type functie: Oproepkracht Locatie: Schiphol Airport Aangemaakt op: 10-11-2015
Functie:

Kom jij bij het leukste en gezelligste Merchandise Team?

Voor onze winkels op Schiphol zijn wij op zoek naar enthousiaste en sterke jongens, meiden, dames of heren die graag op de twee na meest bezochte luchthaven van Europa willen werken.

Op de luchthaven is geen dag hetzelfde en is er altijd wat te beleven.

Naast dat je binnen een heel mooi internationaal retailbedrijf komt te werken, kom je ook in een heel gemotiveerd team te werken waar jij verantwoordelijk zal zijn voor de bevoorrading van onze winkels voor en achter de douane en alle daarbij horende logistieke werkzaamheden.

Het ene moment race je met jou karretjes door de pieren om de voorraad af te leveren en het andere moment ben jij de schappresentatie aan het regelen en indelen. Het is een wir war van passagiers, karren en koffers maar jij weet door de chaos de weg te vinden naar onze winkels. Je maakt een praatje met een passagier, geeft wat advies over onze producten, aangezien jij op de winkelvloer staat en jij zorgt ervoor dat onze shops er weer "pico bello" uit komen te zien!

Functie eisen:

De kandidaten naar wie wij op zoek zijn:

  • hebben een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • hebben geen bezwaar tegen werken in het weekend
  • hebben bij voorkeur ervaring met het bevoorraden van winkels
  • zijn 7 dagen per week flexibel beschikbaar (ochtend en middag), werktijden 07:30-16:00 uur
  • wonen binnen een straal van 30 km van Schiphol
  • zijn minimaal 8 jaar aaneengesloten in Nederland woonachtig i.v.m. het aanvragen van een Schipholpas
Ons aanbod:

Wat bieden wij?

Afwisselend werk in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je komt te werken bij een eigentijdse jonge en enthousiaste organisatie. En natuurlijk gezellige en gemotiveerde collega’s. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Heb je interesse?

Vul dan het sollicitatieformulier op deze pagina in of stuur je CV met daarbij een uitgebreide motivatie en beschikbaarheid (dagen en tijden) naar werving@worldofdelights.com t.a.v. Personeelszaken.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie