Meewerkend Voorman Logistiek (m/v) FT Luxe Souvenirs en Delicatessen

Bedrijf: World of Delights Type functie: Fulltime Locatie: Lijnden Aangemaakt op: 12-07-2018
Functie:

Als meewerkend voorman logistiek houd jij je voornamelijk bezig met het aansturen van de magazijnmedewerkers maar je bent zelf ook niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken. Je helpt mee met het laden en lossen van goederen, orders picken en controlewerkzaamheden. Verder zorg je ervoor dat het magazijn altijd netjes en geordend blijft, het hoeft niet te blinken maar je zorgt wel dat de veiligheid en het overzicht bewaard wordt.

Functie eisen:

Je hebt ervaring of een opleiding in Transport, Logistiek of Productie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, houd van aanpakken en bezit goede social skills om mensen aan te kunnen sturen en mee te krijgen. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod:

Wij zijn een hoogwaardige Retail organisatie die de klantervaringen wil optimaliseren door een uitgebreid assortiment geschenkproducten aan te bieden voor passagiers die grote internationale luchthavens bezoeken, tegen een prijs die concurrerend is in de markt.

World of Delights, biedt je een uitdagende baan, waarbij je veel vrijheid krijgt jezelf te ontplooien. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Meer weten over de vacatures?

Reageer dan snel! Vul het sollicitatieformulier op deze pagina in of stuur je CV met daarbij een uitgebreide motivatie naar werving@worldofdelights.com t.a.v. Personeelszaken.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie