Winkelmedewerker Keukenhof seizoen 2019

Bedrijf: World of Delights Type functie: Oproepkracht Locatie: Lisse Aangemaakt op: 31-10-2018
Functie:

Voor het aankomend seizoen, wat loopt van 21 maart tot en met 19 mei 2019, zijn we opzoek naar enthousiaste, gezellige en actieve aanpakkers die als Winkelmedewerker een leuke en dynamische seizoen baan willen gedurende het Keukenhof seizoen. Heb jij een tussenjaar, gestopt met je studie of ben je gewoon opzoek naar een unieke ervaring en een tijdelijke baan? Wie weet is dit dan de baan voor jou!

Functie eisen:

We zoeken medewerkers met:

  •          een representatieve en open uitstraling (je weet wat gastvrijheid inhoud);
  •          een gemotiveerde en servicegerichte werkinstelling;
  •          ervaring met kassawerkzaamheden in de detailhandel is een pré;
  •          een flexibele beschikbaarheid tussen 06:30 uur en 21:00 uur (in de vroege of late shift);
  •          een beschikbaarheid vanaf februari 2019;
  •          een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (overige talen zijn een pré).
Ons aanbod:

World of Delights is een hoogwaardige Retail organisatie die de klantervaringen wil optimaliseren door een uitgebreid assortiment geschenkproducten aan te bieden voor passagiers die grote internationale luchthavens bezoeken, tegen een prijs die concurrerend is in de markt. Wij bieden jou een uitdagende baan, waarbij je veel vrijheid krijgt om jezelf te ontplooien. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Met uitzicht tot een vaste aanstelling.

Solliciteren:

Heb je interesse?

Vul dan het sollicitatieformulier op deze pagina in of stuur je CV met daarbij een uitgebreide motivatie en beschikbaarheid (hoeveel dagen en welke tijden) naar werving@worldofdelights.com t.a.v. Personeelszaken.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie