Werken in de dynamische omgeving

Wie zijn wij?

World of Delights is een snel groeiend internationale retailorganisatie met inmiddels meer dan 50 verkooppunten op met name luchthavens. Reeds 56 jaar zijn wij actief op onderandere de luchthaven Schiphol.

We exploiteren Souveniers-, Toys-, Sport-, Gifts- & Swarovski shops. Naast de luchthaven Schiphol zijn wij eveneens actief op de luchthaven van Kopenhagen, in de binnenstad van Delft, exploiteren wij souvenir- en giftshops op Keukenhof en diverse Elephant Parade webshops.

Wat doen we?

Onze winkels op Schiphol vallen onder het See Buy Fly shopping centre dat zich achter de douane bevindt. Je kent dit misschien wel van de opvallende gele tasjes die veel reizigers op Schiphol bij zich dragen. Alle winkels op de luchthaven treden volgens het See Buy Fly concept naar buiten. Denk hierbij aan openingstijden, bedrijfskleding maar ook reclame-uitingen.

In de binnenstad van Delft exploiteren wij souvenirwinkels. Wij verkopen hier producten uit verschillende segmenten waaronder handgeschilderd Delfts Blauw. In de winkels op Keukenhof wordt naast souvenirs, ook Keukenhof- en Holland merchandising aangeboden. In Lijnden is het hoofdkantoor en magazijn van World of Delights gevestigd. Hier vindt het inkoopproces plaats, wordt het assortiment samengesteld en de administratie gevoerd.

Het magazijn is dé plek voor de goederenontvangst. De goederen worden hier gecontroleerd, ingeboekt en op locatie gezet. Middels een geautomatiseerd systeem worden orderpicklijsten gegenereerd waarna de lijsten voor Schiphol, Delft en tijdens het seizoen Keukenhof, worden gelopen. Dit proces gaat zeven dagen per week door. Al deze werkzaamheden worden op dit moment gedaan door ongeveer 330 medewerkers op de diverse locaties. Tijdens het Keukenhof seizoen komen hier nog zo’n 60 medewerkers bij.

Wat kun je bij ons doen?

Wil je wel ons team versterken; op het hoofdkantoor, in het magazijn of in één van onze winkels in Amsterdam, Delft, Amstelveen, Almere, op de luchthaven of tijdens het seizoen op Keukenhof. Voor alle functies geldt dat deze zeer veelzijdig zijn. Voor alle winkelmedewerkers geldt daarom dat zij naast het Nederlands minimaal één vreemde taal moet kunnen spreken.

Schiphol is 18 uur per dag en zeven dagen in de week in bedrijf. Dit houdt in dat als je in één van onze winkels werkt, je te maken krijgt met wisseldiensten die iedere dag van de week voorkomen. Globaal gesproken zijn de winkels van See Buy Fly geopend tussen 03.30 uur ’s ochtends en 23.00 uur ’s avonds. Tevens is het van belang dat je, met eigen of met openbaar vervoer, op ieder moment van de dag, Schiphol kan bereiken.

Kun jij aan bovenstaande eisen voldoen en vind je het leuk om in een dynamische en internationale omgeving te werken? Vul dan ons sollicitatieformulier in of verstuur een bericht voor meer informatie via ons contactformulier.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:
World of Delights
New Yorkstraat 3 - 7
1175 RD Lijnden
Tel: +31 (0)20 403 7000
Fax: +31 (0)20 403 7001