Waar wil je werken?

In een winkel op Schiphol
Wil je graag op de luchthaven werken in de winkel. Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar collega's voor onze verschillende winkelformules. Voor alle winkelmedewerkers geldt dat zij naast het Nederlands minimaal één vreemde taal moet kunnen spreken.

Schiphol is 18 uur per dag en zeven dagen in de week in bedrijf. Dit houdt in dat als je in één van onze winkels werkt, je te maken krijgt met wisseldiensten die iedere dag van de week voorkomen. Globaal gesproken zijn de winkels van See Buy Fly geopend tussen 03.30 uur ’s ochtends en 23.00 uur ’s avonds. Tevens is het van belang dat je, met eigen of met openbaar vervoer, op ieder moment van de dag, Schiphol kan bereiken.

Heb je passie voor retail en wil je een bijdrage leveren aan onze formules? Wij ontvangen graag je sollicitatie!

In een winkel op Keukenhof
Voor onze souvenir en gift shops op Keukenhof zijn wij jaarlijks op zoek naar enthousiaste aanpakkers. Zoek je een leuke en dynamische baan als verkoopmedewerker in het Keukenhof seizoen? Dan is dit wellicht de baan voor jou! Elk jaar zoeken wij flexibele krachten die beschikbaar zijn tussen 6.30 uur en 21.00 uur (in de vroege of late shift). En als je dan ook nog eens Nederlands en Engels spreekt, dan ben jij de ideale kandidaat voor ons.

Logistiek
Van goederenontvangst en orderverzameling tot en met transport; logistiek is een belangrijke basis van ons succes! Het bevoorraden van onze winkels is een veelzijdig logistiek proces. Alle artikelen, worden via het distributiecentrum verdeeld naar de winkels. Hier zijn veel afdelingen bij betrokken en omdat proces zo efficiënt en effectief te laten verlopen is samenwerken van groot belang. Regelmatig zoeken wij nieuwe collega's voor ons magazijn.

Staat er op dit moment geen geschikt vacature voor jou bij, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Wie weet kun je binnenkort alsnog bij ons aan de slag!

Hoofdkantoor
Bij World of Delights draait het allemaal om service, ook naar onze interne klant. Op ons kantoor in Lijnden werken professionals die vanuit hun vakgebied graag meedenken aan een zo optimaal mogelijke organisatie bij het ondersteunen van onze winkels en de logistiek. 

Commercieel talent, zoals category managers, marketeers, professionals en ICT’ers werken elke dag aan het succes van onze formules. Op het hoofdkantoor is er veel ruimte om mee te denken, is je verantwoordelijkheid groot en is er veel aandacht voor individuele opleidingen in het eigen vakgebied.

Marja, verkoop FineFood: "De dynamiek op Schiphol spreekt mij aan"

Pauline, verkoop Keukenhof: "Heerlijk werken in een schitterend park met internationale bezoekers"

Kees, magazijn: "Ik houd van de drukte in mijn werk"

Evelien, marketing: "Mijn afwisselende functie is zo fijn door de goede werksfeer!"